Doeken Uitleen Draagvrouwe


De doeken uitleen biedt jou de kans om verschillende soorten doeken en dragers uit te proberen. Voor als je helemaal nieuw in het babydragen bent en graag aan den lijve wil ondervinden wat bij je past. Maar ook voor als je je kind al een tijdje draagt en graag eens een andere doek of een ander draagsysteem wil testen.

Voor nu in onze collectie:

-Tula Toddler en Tula Baby
-Manduca SSC
-twee Ergobaby SSC ( evt. met een Insert )
-Wompat SSC medium maat
-Storchenwiege Carrier (vanaf maat 56)
-Hop-Tye Los Angeles van Hoppediz
-twee Vmeste doeken maat 7
-Heartiness Lace Sky maat 6 met linnen
-VipCarrier bamboe-tricot draagdoek Taupe
-Manduca sling rood rekbaar
-Yaro La Vita purple met hennep maat 3
-Didymos Die Tragenschüle maat 2
-Ringsling Girasol Northern Lights

En we zijn nog bezig om uit te breiden! Voor meer info kun je ons een pb doen of mailen naar marijke@draagvrouwe.nl

 

Onze voorwaarden


Je kan producten voor een periode van minimaal 1 week en maximaal 4 weken van ons lenen. Dit kan per post (portokosten voor rekening van de lener), maar afhalen mag ook.
Als je een of meerdere producten leent uit de Doekenbieb mag je die maximaal vier weken houden. Korter mag altijd. De kosten worden per week berekend, dus niet per dag.
Voor het lenen betaal je €7,50 per product per week, exclusief eventuele verzendkosten. Als borg vragen we  €50,- die je terug krijgt wanneer de drager of doek weer netjes is ingeleverd.

Er is een mogelijkheid om van te voren een drager of doek te reserveren, voor als je bijvoorbeeld graag iets wil uitproberen tijdens een geplande vakantie.

  • Als lener ben je verantwoordelijk voor het geleende product. Probeer het niet in contact te laten komen met dieren (vanwege evt. allergieën van volgende leners) en houd de doek/drager netjes.
  • We vragen je het geleende product te wassen voor je het retourneert. Wassen mag op 30 graden, zonder wasverzachter. Onze producten mogen niet in de wasdroger.
  • We sturen je een bevestigings mail met de afspraken en retourdatum. Zend of breng de doek/drager alsjeblieft op tijd aan ons terug. Ons adres: Rietgors 5, 8322 CD, Urk
  • We vinden het leuk wanneer je ons een review en/of actiefoto's stuurt. Dit kan via de website of via facebook.com/draagvrouwe