Agenda

 

Kom je ook naar deze gezellige beurs in de bibliotheek in Emmeloord? we staan er samen met Draagconsulente Arja Jorna van 'Familiekoestering'.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Draagvrouwe is ook inzamelpunt voor dragers voor de Stichting Because we Carry! 

Alle kleine beetjes helpen?
Natuurlijk!
Dus?
Iets doen:

Moeders dragen hun kinderen naar veiliger grond. Armen vol, spullen mee en weg!...
Wat kunnen wij?
We gaan draagzakken en draagdoeken verzamelen, zodat kinderen 'veilig' bij hun moeder zijn en de moeders hun armen vrij hebben om zich voort te bewegen!

Wat hebben we nodig?
*Draagzakken en doeken.
Alle draagzakken en draagdoeken zijn welkom!

Je mag je ergonomische en ook NIET ergonomische dragers vóór 16 september inleveren bij Draagvrouwe: Almerelaan 4, 8321 JB, Urk

Op 8 april zal er weer een Boek-Buik-Baby en Bengel Beurs plaats vinden in de Bibliotheek op Urk, rond 15:30 zal Draagvrouwe een draagdoek-demonstratie geven. 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

13 maart is er een gezellige draagdoek-inloopochtend! 

meer info over deze ochtend kan je hier vinden

----------------------------------------------------------------------------

Op 6 februari 2015 is Draagvrouwe aanwezig in het BabyCafe Lemmer , hier kan je er meer over lezen : klik

-------------------------------------------------------------------------------

27 sptember 2014

Op 27 september 2014 zal de VDC-Jubileum-Draagwandeling Noord NL plaatsvinden te Appelscha, hier vind je meer info over het event 

 ----------------------------------------------------------------------------------

9 november 2013

Proracom’s Baby-Bee Event in Het Wapen van Ens
ZATERDAG 9 NOVEMBER, FAMILIEBEURS OP EEN ROZE WOLKJE

In november stelt het Wapen van Ens zich beschikbaar als dé locatie voor alles wat met ouderschap en zwanger zijn te maken heeft. Proracom, Organisatie & Communicatie uit Ens organiseert zaterdag 9 november Proracom’s Baby-Bee Event. Een inspirerend event voor (aanstaande) papa’s, mama’s, ooms, tantes, opa’s en oma’s en jonge gezinnen. Bedrijven staan klaar om alle brandende vragen te beantwoorden en daarnaast zijn de laatste trends op het gebied van kindermode, geboortekaartjes, beauty en kinderkamers te vinden.

Altijd handig: een algemene plek waar zwangere vrouwen informatie over kraamzorg, voeding en kinderopvang krijgen. Vergeet je portemonnee niet – nee, niet voor de entree: deze is gratis! Er worden namelijk ook leuke kraamcadeaus en hebbedingetjes voor kids en mama’s verkocht. Terwijl bezoekers kunnen rondkijken of een kop koffie drinken in de loungeruimte kunnen kinderen zich uitleven in het Kids Café, waar verschillende kinderactiviteiten worden gehouden.

Draagvrouwe is ook aanwezig voor informatie en advies over het dragen van je kindje in een (geweven) draagdoek en andere ergonomische dragers.

Proracom’s Baby-Bee Event vindt plaats in Het Wapen van Ens, Baan 1a te Ens. Een beurs in de regio Noordoostpolder/Urk
KAMP!en van 10.00 tot 17.00 uur. De deelnemende bedrijven tijdens Proracom’s Baby-Bee Event zullen op eigen wijze invulling geven aan deze dag. Deze zijn ook op de website te vinden via
www.proracom-babybee.nl.

laat hier weten dat je komt!

--------------------------------------------------------------------------------

Draagvrouwe-Draagdoek-Inloop-Ochtend 4 oktober 2013

Te vinden op facebook

-------------------------------------------------------------------------------

De Baby XL-Beurs beurs wordt gehouden bij de hoofdvestiging van Stichting Kinderopvang Flevoland, aan de Acacialaan 12 in Emmeloord.
Hun doel is om een interessante beurs te organiseren voor ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar en voor zwangere vrouwen. Er zijn verschillende deelnemers, o.a. kraambureaus, knutselkeet, zwembad, bibliotheek en dus Draagvrouwe!! Van 10:00-16:00!

event op facebook

------------------------------------------------------------------------------------

Op 12 oktober 2013 is er een Slingathon-Draagvrouwe-Draagwandeling!

Draagvrouwe doet mee met de Slingathon! een wereldwijde draagwandeling :-) Op allerlei plekken gaan mensen draagwandelen met hun kindjes, om 12:00 zal het officiele punt zijn dat we allemaal aan het wandelen zijn, er word bijgehouden hoeveel mensen er wandelen en dit word dat opgeteld: We proberen een record Simultaan Babydragen over de hele wereld te vestigen voor in het Guinnes Book of Records! Het is een mooie afsluiter van de International Babywearing Week (7-13 oktober)

meld je hier aan!

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------

In het najaar 2013 gaan we weer een nieuwe Draagvrouwe-Draagwandeling organiseren, de datum word bekend gemaakt op onder andere mijn Draagvrouwe facebook-pagina!

------------------------------------------------------------------------------------

17 april 2013 :Boek, Buik, Baby en Bengels beurs in de Bibliotheek van Urk!

lokatie:Bibliotheek Urk   plaats: Urk

Op woe 17 april staat Draagvrouwe op de BBBB-beurs, ikzelf en Arlette (

arlette@draagvrouwe.nl) staan dan met een stand in de bibliotheek. We zijn beschikbaar voor informatie over het dragen van je kindje, geven instructie en hebben veel doeken en dragers bij ons om te laten zien! Om 16:30 geven wij een korte workshop buikdragen met een geweven doek!